tiistai 31. heinäkuuta 2012

Jännitys tiivistyy

Tänään tulee Laralla täyteen 8. viikko. Sen on tyttö näköinenkin, lepäilee luonnollisesti koko ajan. Tänään kävin sitten shoppailemassa pentutarvikkeita. Vaikka olin suunnitellut ostavani kaikki mahdollisimman halvalla, tarttui Musti&Mirristä kuitenkin 70 eurolla nahkapeti.. Siitä siis tulee pentulaatikko, kunhan siihen saa puiset reunat. No, ainakin on mukava pötkötellä siinä laatikossa sitten, mitäpä sitä ei tekisi Laran eteen. :) Lisäksi käväisin apteekissa hakemassa matolääkkeitä ja ruiskuja, Prismasta kompostikehikon toisen samanlaisen jatkoksi. Sisustustakin joutui kotona muuttamaan, että sai pentuaitauksen mukavasti vuodesohvan lähelle.

8. viikko
Vatsassa potkitaan jo väkevästi, kyllä huomaa, kuka on isä. :) Laran ruokintaa on tällä viikolla entisestään lisätty, ulkoilu ei tyttöä jaksa kiinnostaa enää, vain nukkuminen. Ensi viikolla jännitetään, mitä sieltä tulee?


Aitaus on alustavasti pystytetty ja peti vuorattu, jotta Lara saa totutella siihen. Johdot täytyisi vielä teippailla seinään. Ensi viikon alussa tehdään pedin ympärille puukehikko, jolloin kaikki alkaa olla pikkuhiljaa valmista..
Kopiointi kielletty. Sisällön tarjoaa Blogger.