keskiviikko 15. elokuuta 2012

1vko 3vrk

1 vko
Pentulaatikkoon kuuluu hyvää. Pennut kehittyvät uskomatonta vauhtia, tuntuu joka aamu herätessä että ne ovat vähintään puolet suurempia kuin edellisenä päivänä. :)

Andur ja Aura ovat jopa onnistuneet ottamaan paria askelia, vaikka neljällä jalalla pysyminen on aikamoinen haaste ilman kuuloa. Nämä pojat eivät kuitenkaan ole pelänneet ottaa haastetta vastaan. ;) Harmi kun ei ole sattunut olemaan kameraa lähellä niinä hetkinä, kun nuo punnertavat kaikille neljälle jalalleen.

Maanantaina kävin ostamassa keittiövaa'an. Liikkuvien pentujen punnitseminen osoittautuikin oikeasti taitolajiksi.. Ensimmäisellä kerralla punnitus nyt olikin vähän mitä sattuu, mutta tänään, toisella kerralla, sain suhteellisen tarkkoja painoja. Alla siis ensimmäisenä 13. päivä otetut painot ja toisena tänään otetut.

Anya: 655g ->780g
Aura: 780g -> 860g
Ambros: 667g -> 765g
Aden: 645g -> 725g
Andur: 853g -> 950g
Adrian: 730g -> 790g
Altair: 770g -> 880g

Kuten näkyy, Andur on edelleen ihan järkyttävä mörssäri muihin verrattuna. Aden edelleen pienin, joten sen ravinnonsaannista huolehditaan erityisen tarkasti. Myös Anyan, Ambrosin ja Adrianin ravitsemusta tarkkaillaan, jotta pysyvät isompien tahdissa mukana. Edelleen odottelemme silmien avautumista.. ;)
Kopiointi kielletty. Sisällön tarjoaa Blogger.