maanantai 20. elokuuta 2012

2 vko

Pennut ovat kehittyneet tavattoman nopeasti. Alkuviikosta pennut alkoivat tekemään tarpeitaan ilman Laran avustusta, joten vuorasin osan pentulaatikosta sanomalehdillä. Pennut alkoivat tekemään tarpeensa sanomalehdille oma-aloitteisesti, joten nyt pentulaatikossa on paljon vähemmän siivottavaa.

Silmät ja ilmeisesti myös korvat ovat avautuneet kaikilla. Ääntä testataan urakalla, kaikki valveillaoloaika käytetään kaikenlaiseen örinään ja ininään. :) Tänään myös testasin kutsua niitä luokse, ja ne tulivat. Joten ilmeisesti kuulokin on ihan kunnossa.

Pari viimeistä päivää pennut ovat olleet hieman rauhattomia, aikani syytä pohdittuani ja kaikkea kokeiltuani päätin antaa niille penturuokaa veteen liotettuna ja muussattuna (olen aikaisemmin antanut niille pari kertaa pieniä määriä raakaa jauhelihaa). Kaikki söivät ahnaasti ja rauhoittuivat! Ilmeisesti Laran maito ei enää riitä niille, siitäkin huolimatta että emoa ruokitaan niin paljon kuin se vain jaksaa syödä. Altair myös intoutui kokeilemaan juomakupista juomista. ;)

Tänään otettiin uudet yksilökuvat. Laatu ei ole paras mahdollinen koska kuvat joutui ottamaan salamalla, ja pennutkin ovat kuvissa juuri heränneitä.

Lopussa vielä video eiliseltä.


PS. Unohtui vielä laittaa tänään (tai siis eilen) ottamani painot pennuilta:
Anya: 1024g
Ambros: 1023g
Andur: 1264g
Altair: 1153g
Adrian: 1050g
Aden: 957g
Aura: 1112g
Kaikki ovat viikossa vähintään tuplanneet painonsa - Adenkin kirii oikein mukavaa vauhtia muita. :)




Kopiointi kielletty. Sisällön tarjoaa Blogger.