lauantai 11. elokuuta 2012

6 vrk

No, enpä sitten malttanut odotella ensi viikkoon. Tänään nimettiin ja merkittiin puppit. Myös punnitsimme ne ihan mielenkiinnosta henkilövaa'an avulla. Keittiövaaka on hankintalistalla vielä. Yksilökuviakin on otettu. ;) Alla oleva kuva on eiliseltä.

5 vrk
Pennut on kehittyneet uskomattoman nopeasti. Kaksi pennuista on jo pari kertaa noussut kaikille neljälle jalalleen tomerasti! :D Ääniskaalakin on laajentunut kaikenlaiseen mörinään ja haukahteluun.



Siinä nyt on koko konkkaronkka. :) Kokonaiskuvaa hahmottaakseni: Andur on pentueen suurin pentu, Aden pienin. Myös Anya ja Ambros olivat hieman pienemmän puoleisia, mutta ovat nyt saaneet hienosti muita kiinni. :) Andur merkittiin punaisella, Adrian vihreällä ja Altair mustalla.

Painoja otimme tänään silkasta uteliaisuudesta, ja ne eivät ole luotettavia (vain sadan gramman tarkkuus), mutta ehkä suuntaa antavia:
Andur - 800g
Adrian - 700g
Altair - 600g
Ambros - 500g
Aura - 500g
Aden - 400g
Anya - 400g

Ehkä saan ensi viikolla hankittua sen keittiövaa'an niin saamme tarkempaa tietoa. ;) Nyt odottelemme ensimmäisiä askelia ja silmien avautumista!
Kopiointi kielletty. Sisällön tarjoaa Blogger.